DyFashion te ajută să îți salvezi banii

Esti cumva in cautarea unei rochii si nu ai gasit inca un magazin?
Ei bine, te pot ajuta eu.
Pe DyFashion.ro gasesti orice tip de rochie doresti. 
 Putem incepe sa scriem randuri peste randuri, ajungand la romane pe un subiect atat de feminin, un subiect clar, curat si frumos care exita inca din antichitate pe taramul nostru.    Rochia a fost inca din antichitate o piesa vestimentare nelipsita din garderoba femeilor.In timp, pe fiecare an, fiecare popor isi schimba constant atat modelele rochiilor, cat si materialele lor.   Importanta vestimentatiei, este deci, un subiect istoric. Femeile au avut intotdeauna nevoie de o rochie rafinata, de o rochie eleganta, o rochie cu stil pentru a se simti puternice si frumoase.De la balurile din antichitate pana la cluburile de astazi, va fi mereu nevoie de schimbare pentru ca fetele sa fie in centrul atentiei.
Daca doresti rochii de catifea am ales pentru tine niste modele pe care le-am gasit la preturi accesibile.




Sau poate termini liceul si ai devoie de o rochie pentru banchet. Aceste rochii sigur vor atrage priviri.


Ce este Dy Fashion.
Magazinul Dy Fashion a aparut in Septembrie 2012, din dorinta de a oferi doamnelor haine online din cele mai noi colectii de moda. Suntem in plin dezvoltare, asadar va vom oferi din ce in ce o gama cat mai larga de haine de dama. Magazinul online DyFashion.Ro va pune la dispozitie o multitudine de rochii online, din colectia 2015, haine si imbracaminte de dama, pentru femei stilate si elegante. Hainele sunt foarte importante in viata noastra, de aceea noi urmarim colectiile de moda si va oferim cele mai in trend produse precum rochii online, rochii ieftine, rochii de ocazie frumoase, modele deosebite de rochii de seară elegante, rochii scurte sau lungi, rochite de vara comode, rochii casual pentru o zi obisnuita din viata noastra, rochii office pentru birou sau pentru o sedinta, rochii si tinute de club pentru o seara de distractie, rochite din dantelavaporoase si lejere. Veti gasi pe site-ul nostru o rochie potrivita pentru evenimentele speciale din viata voastra, fie pentru o nunta, botez sau cununie civila, o rochie perfecta pentru un banchet sau un bal. Totodata, magazinul nostru online, va ofera si alte produse precum topuri de dama si tricouri, bluze si camasi de dama, costume de baie online,salopete de dama pentru club, fuste dama, pantaloni si jeansi de dama, sacouri si jachete. Puteti gasi aici si accesoriile potrivite pentru tinuta aleasa de pe DyFashion: cercei, genti si posete, coliere guler.
Magazinele online de haine de dama reprezinta deja un mod de viata pentru unele femei, care zi de zi sunt la curent cu noutatile si produsele oferite de magazinele din mediul online. Preturile sunt mult mai mici decat in magazine, iar timpul limitat pe care il avem, ne indeamna sa cumparam de pe internet, pentru ca este mult mai comod si mai putin obositor. Toate hainele pentru femei se afla la un click distanta de dumneavoastra. Toate produsele sunt pe stoc. Comenzile se fac foarte usor, cu doar cateva clickuri. Livrarea se poate face prin Curier Rapid, in 24/48 de ore de la plasarea comenzii, iar costul este de doar 15 Lei; Vizitati magazinul nostru si veti gasi confectii dama la preturi ieftine. Va uram Shopping placut si asteptam comenzile dumneavoastra, si va vom servi cu cel mai mare drag.
Suntem o echipa tanara, serioasa si ambitioasa, si vrem sa va satisfacem toate dorintele in materie de vestimentatie. Venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de o calitate foarte buna, la cele mai mici preturi de pe piata online.
DyFashion comercializeaza haine si accesorii de dama. Aducem pentru clientii nostri dragi, produse din Franta, Italia, Germania sau Marea Britanie.
Ne puteti contacta telefonic la 0761.334.090 sau 0755.318.260.
Suntem disponibili si pe mail pe dy.fashion@yahoo.com
Va stam la dispozitie pe messenger pe dy.fashion
De ce sa cumperi de pe Dy Fashion.

Pe DyFashion.Ro, te bucuri de RETUR GRATUIT. Iata ce trebuie sa faci:


Trimiteti coletul inapoi prin Urgent Cargus (tel 0219330), cu plata transportului la destinatar ( Dyandress Fashion SRL), la adresa Str. I.L Caragiale nr. 1,  Rm Valcea, tel 0755.318.260. In colet se va pune, langa produs,  o coala A4 cu urmatoarele detalii:
- numele persoanei care a efectuat comanda;
- numele si contul bancar (IBAN) in care doriti sa vi se returneaze banutii;
- motivul returnarii;
- produsul/produsele returnate;
 Banii vor fi trimisi inapoi in 7 zile lucratoare!
Imi pare rau ca nu am stiut de ei cand am avut banchetul , dar acum stiu unde pot apela de acum in colo.

Etichete: ,