Top 5 Filme de animatie

Buna ! 
Astazi vreau sa va scriu despre filmele de animatie care mie mi-au placut foarte mult si consider ca merita o mentionare pe blog. 
Sa incepem de la ultimul la primul . Voi posta un trailer + descrierea de pe site.
Locul 5 - Inside Out
Riley este o fetita vesela lipsita de griji , insa viata ei este data peste cap cand trebuie sa isi ia ramas bun de la copilaria ei fericita din Minnesota pentru a se muta in San Francisco.Este momentul cand emotiile  ei preiau initiativa , spre nemultumirea parintilor ,complet depasiti de situatie . Furia , Dezgustul . Frica , Tristetea si Bucuria se cearta , colaboreaza si se pierd in discutii in contradictoriu in incercarea de-a o face pe Riley sa mearga mai departe si sa-si gaseasca noi prieteni.
Locul 4 - Bolt

Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala.
Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante.
De-a lungul calatoriei Bolt reuseste sa isi faca doi buni prieteni: Mittens, o pisica de casa abandonata si Rhino, un hamster obsedat de televizor, inchis intr-o bila de plastic. Cu ajutorul acestora, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de superputeri pentru a fi erou

Locul 3 - Up - Deasupra tuturor

Hărțuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori, Carl, un septuagenar, își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolore. Planul bătrânului, care vrea să-și țină și o promisiune făcută soției lui decedate, aceea de a explora lumea întreagă, are o singură hibă: în momentul "decolării casei" pe prispa casei lui se afla și un entuziast puști de opt ani.
Locul 2 - Big Hero 6

O legătura specială se dezvoltă între Baymax, un robot gonflabil, de dimensiune mare, și fenomenalul Hiro Hamada. Atunci când un eveniment devastator se abate asupra orașului San Fransokyo și îl catapultează pe Hiro în mijlocul pericolului, el apelează la Baymax și la prietenii săi apropiați, dependentul de adrenalină Go Go Tomago, ordonatul Wasabi, magicianul-chimist Honey Lemon și suporterul Fred. Hotărât să descopere misterul, Hiro își transformă prietenii într-o trupă de eroi high-tech numită "Big Hero 6".
Locul 1 - Brave 


Acţiunea din "Brave" e plasată în ţinuturile de sus, mistice, ale Scoţiei, unde Merida e o prinţesă în regatul condus de Regele Fergus (Billy Connolly) şi Regina Elinor (Emma Thompson). Ea e o fiică neascultătoare şi un foarte bun arcaş. Merida sfidează obiceiurile sacre ale ţării şi determină harababura în tot regatul. În încercarea de a îndrepta lucrurile, Merida caută ajutor de la o bătrână excentrică - Femeia Înţeleaptă (Julie Walters) şi i se îndeplineşte o dorinţă nepotrivită. Ca invitaţi ai Meridei şi pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriaşul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) şi dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane)



Etichete: