Doneaza pentru a ajuta‎

In lume sunt milioane de persoane care necesita ajutor, de ce sa nu fi tu cel ce ajuta?
Bursa Binelui este singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru o cauză. Toate plățile sunt 100% securizate și intră sub incidența legilor transferurilor bancare, platforma stimulând astfel plățile electronice cu cardul. Bursa Binelui este dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.
Campionatul de bine , care se desfsoara din 6 decembrie 2016 - 15 februarie 2017 , este o competitie pentru alegerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania , gazduita si implementata de Bursa Binelui.
Prin intermediul Campionatului de bine , Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta cu publicul larg , donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in romania.
Au fost alesi 42 de finalisti , fiecare luptand pentru a strange donatii.
Fiecare poveste m-a impresionat si imi pare rau ca nu am putut scrie despre toti.
Social

Adopta un copil la hidroterapie


In total cel putin 200 copii cu nevoi speciale (inscrisi cu grad de handicap) vor beneficia saptamanal, timp de un an ( 50 saptamani) de sedinte gratuite de hidroterapie sustinute de o echipa complexa formata din fiziokinetoterapeuti specializati, medic, psiholog si asistent social.
Beneficiarii  sunt copii prematuri, cu tetrapareze sau alte afectiuni locomotorii, cu autism, sindrom Down, cu afectiuni senzoriale ( cecitate/surditate), cu varste de la 3 luni la 18 ani.
Ma bucur ca acest caz se bucura de atentia publicului , ma bucur ca oamenii cu suflet au dorit sa ii ajute pe acesti copii . Fiecare are dreptul la viata , la o viata buna , lipsita de durere. 
Nu trebuie sa fi milionar pentru a dona , orice suma conteaza !
Fii schimbarea pe care toti o doresc !


Doneaza si salveaza !











Etichete: