Cand apare sezonul 5 din Originarii?

Daca ai ajus aici, in acest articol, atunci probabil te intrebi si tu cat va mai trebui sa astepti pana cand, serialul tau favorit, va reveni. In urma unui live desfasurat la Comic Con, ne-am ales cu cateva informatii de pret, asa ca le voi scrie pentru voi.

Cand apare?

 Ei bine, vestile sunt destul de proaste, premiera este in 2018, iar data nu este fixata. Din pacate sezonul 5 va pune capac serialului si sunt extrem de dezamagita, mai ales dupa sezonul 4 care a avut doar 12 episoade, iar actiunea, sa fiu sincera, nu a fost la fel de buna ca in primele doua sezoane. Cea mai plauzibila cauza a inchiderii ar fi scaderea ratigului, fiind nevoiti sa il inchida cu doar 13 episoade, dupa cum a spus si Julie Plec, redactorul in live-ul de pe Facebook. Sunt destul de suparata pentru ca, in urma cu cateva luni ne promiteau un sezon intreg de 20+ episoade, pentru a se revansa, iar acum ne spun ca au doar 13 si il si incheie.

Trailerul sezonului 5




 Din pacate nu avem un trailer propriu-zis. Marea majoritate este povestirea pe scurt a primelor patru sezoane, in final fiind prezentata Hope, acum in varsta de 17 ani si jucata de actrita Danielle Rose Russell, care jura ca isi va reuni familia cu orice pret. Trailerul este atat de "slab" deoarece scenele nu au fost inca filmate, dupa cum au spus si actorii. Sper ca acest sezon sa fie la fel de bun ca primul, fara un final trist si ciudat ca cel din Jurnalele Vampirilor si fara lucruri inutile.

Candice King in Originalii?

Da, a fost dezvaluit faptul ca ea va juca in cel putin trei scene alaturi de Klaus, sa ne asteptam poate la cuplul Klaroiline? 


Etichete: , , , , ,