Cand apare sezonul 3 din Shadowhunters?

Buna tuturor!
Daca esti un fan shadowhunters, te sfatuiesc sa ramai pe acest articol deoarece vom discuta despre sezonul 3. Dupa cum stiti, de ceva timp s-a sfarsit si sezonul doi din shadowhunters si toti suntem nerabdatori pentru sezonul ce va urma.
(Poza nu imi apartine)

Cateva lucruri despre serial

Serialul are la baza cartile scrise de Cassandra Claire, si anume Instrumente Mortale si Dispozitive Infernale. Din cate stiu, prima serie cuprinde 6 carti, iar cealalta 3. Serialul a fost lansat in 2016 si de atunci a avut parte numai de iubire. Atat cititorii seriilor, cat si cinefilii au indragit personajele minunate, cat si povestea care nu se lasa mai prejos. Primele doua sezoane au insumat 33 de episoade fiecare avand 43 minute.  Mult mai multe despre actiune am scris in acest articol.(click aici)

Cand va aparea sezonul 3?

Nu te mai las sa astepti asa ca iti voi spune. Sezonul 3 va aparea in 2018, data nu este inca fixata. Am auzit persoane spunand ca va incepe in ianuarie, altele in mai. Ceea ce este important este faptul ca vom avea inca 20 de episoade, deci un sezon plin, identic cu cel de-al doilea.


Sper ca v-am ajutat cu acest articol. Daca vor mai aparea informatii despre data de lansare a sezonului 3 din Shadowhunters, voi updata articolul. Pentru a nu rata nimic, te poti abona prin e-mail, g+ sau sectiunea de persoane interesate.

Etichete: , ,