Top 3 cele mai PRETIOASE si ELEGANTE materiale textile



Atunci cand vine vorba despre haine, o multime de factori determina calitatea acestora, dar si aspectul elegant si rafinat. Pe langa tehnica de coasere utilizata, materialele din care acestea sunt confectionate reprezinta un element esential in realizarea unor piese vestimentare de top.
Iti doresti sa abordezi un stil vestimentar rafinat? Vrei sa porti haine de calitate, realizate din materiale pretioase? Afla, in continuare, care sunt cele mai potrivite materiale textile pentru care ar trebui sa optezi.

Iata care sunt cele mai PRETIOASE materiale textile din lume:


1.Dantela
Nu degeaba cele mai cautate rochii elegante, in randul doamnelor, sunt cele din dantela. Acest material este unul dintre cele mai pretioase si, totodata, unul dintre cele mai vechi. Dantela este realizata fie de mana, fie de o masina, iar caracteristica sa principala consta in modelele pe care le creeaza gaurile de diferite forme si dimensiuni. Aceasta se fabrica inca din cele mai vechi timpuri, iar modul de coasere este cel care o face sa fie atat de speciala. Drept urmare, daca iti doresti sa iti achizitionezi o rochie eleganta, care sa iti ofere un aer pretios, rafinat, nu ezita sa optezi pentru cele confectionate din acest material. In acest sens, Atmospherefashion prezinta colectii de rochii de calitate, de unde le poti alege pe cele din dantela. Fara indoiala, vei atrage privirile oriunde, daca vei purta o astfel de tinuta.

2.Catifeaua
Pe langa faptul ca acest material a facut furori pe toate podiumurile de moda sezonul acesta, catifeaua a fost, pentru o buna perioada de timp, simbolul nobilitatii. Mai mult decat atat, aceasta era stofa de baza din care trenele regilor si rochiile reginelor erau croite. Indiferent daca vorbim despre salopete, sacouri si chiar posete, catifeaua te va ajuta intotdeauna sa emani un aer stilat. Pentru a intra in posesia unor astfel de piese vestimentare, acceseaza site-ul Atmospherefasion si vezi cum poti cumpara cele mai frumoase haine din catifea. In mod cert, daca esti pasionata de moda si iti doresti sa fii o doamna rafinata, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca articolele realizate din acest material.

3.Matasea
Aceasta este cea mai scumpa si, totodata, cea mai eleganta fibra naturala din lume si se obtine din coconii larvelor viermilor de matase. Pe langa faptul ca are un aspect stralucitor, spre deosebire de alte textile, matasea are si o textura delicata si nedeta. In plus, tesatura de matase este moale, dar rezistenta si are capacitatea de a tine de cald si de a tine racoare persoanei care o poarta. Ceea ce o face sa fie, intr-adevar, un material pretios si elegant este faptul ca aceasta nu se sifoneaza usor. Astfel, purtand matase, nu doar ca iti vei rasfata simtul tactil, dar, indiferent de cat de mult te vei misca, tot vei arata impecabil. In consecinta, achizitioneaza-ti cu incredere piese vestimentare din matase si, fara doar si poate, vei avea un stil mult mai elegant si mai pretios.

Iata, asadar, care sunt cele mai pretioase si cele mai elegante materiale textile si care sunt motivele pentru care merita sa investesti in ele.