Top 3 lucruri pe care le poti planifica ACUM pentru anul 2018!

Chiar daca, pentru unii, 2018 pare foarte departe, sfarsitul anului curent se apropie cu repeziciune. Asadar, este deja momentul sa te gandesti la ce schimbari doresti sa faci, incepand de anul viitor, in ceea ce priveste stilul tau de viata, si sa iti stabilesti cateva obiective, pentru a te putea organiza mai eficient.
Iata Top 3 lucruri pe care le poti planifica deja pentru 2018!

1. Obiectivele marete
Daca te-ai gandit, de-a lungul vremii, ca ai dori sa iti setezi cateva obiective ambitioase, este timpul sa le pui pe hartie. Studiile arata ca o idee, odata scrisa de mana, devine mai reala si exista o probabilitate mult mai mare de a fi dusa pana la capat. In acest sens, gasesti agende datate 2018 de la ABSOLUT Office pe site. Noteaza-ti, intr-un mod organizat, toate lucrurile pe care doresti sa le realizezi: un job nou, o schimbare de cariera, inceperea unui curs, invatarea unei limbi straine sau achizitionarea unui automobil sau a unei case. Nu iti fie teama sa tintesti cat mai sus si sa completezi obiectivele si cu cateva actiuni specifice pe care trebuie sa le faci pentru a ajunge acolo unde iti doresti!

2. O silueta noua
Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, sa iti tonifiezi si sa iti definesti corpul sau sa acumulezi masa musculara, este timpul sa te apuci de treaba. O astfel de transformare necesita timp, astfel ca este recomandat sa o planifici inca de acum. Poti folosi, pentru motivatie, cateva piese vestimentare de la Chemistry-Studio, care sa iti aduca aminte unde vrei sa ajungi. Formuleaza obiectivul cat mai realist si cat mai clar, astfel incat sa poti monitoriza evolutia ta. De exemplu, „sa slabesc” nu este un obiectiv bun, asa ca inlocuieste-l cu „sa pierd x kilograme in decurs de y luni”. De asemenea, nu rezuma totul la kilograme, ci masoara-ti talia, coapsele si alte zone pe care doresti sa le modifici.

3. Mai mult timp pentru tine
Atunci cand isi stabilesc obiectivele, majoritatea persoanelor omit sa includa pe lista si acele mici lucruri care le provoaca placere, considerandu-le neimportante, in comparatie cu alte aspecte, precum succesul pe plan profesional sau financiar. Ei bine, asigura-te ca incluzi pe lista si cateva activitati sau hobby-uri care te ajuta sa ramai relaxata si fericita. Cu siguranta, vei observa efectele pozitive!

Asadar, fie ca ai inceput deja sau nu sa te gandesti la planurile pentru anul urmator, tine cont de sfaturile de mai sus!