Top 3 secrete pentru picioare fine, ferme si FARA CELULITA!


Fiecare femeie isi doreste sa aiba un trup armonios, care sa o faca sa se simta frumoasa si atragatoare. Secretul unui corp sanatos, care emana tinerete si energie, sta in modul in care doamnele si domnisoarele aleg sa se ingrijeasca si sa se alimenteze. In plus, la baza increderii in sine sta si aspectul picioarelor, caci toate femeile vor sa scape de celulita, vergeturi si kilograme in plus.
Iata 3 secrete pentru a obtine picioare ferme, fine si fara celulita!

1. Curatare si exfoliere
Un prim pas pentru a avea o piele sanatoasa a picioarelor este sa o cureti corespunzator, cu produse cat mai naturale si de o calitate superioara. In acest sens, site-ul www.BottegaVerde.ro iti ofera numeroase variante de sapunuri cu extracte din plante si arome imbietoare de lavanda, vanilie sau scortisoara. Dupa o curatare potrivita, nu uita de exfoliere, pentru a elimina celulele moarte si pentru a favoriza regenerarea. Alege un scrub eficient, delicat cu pielea, care iti va improspata intreg corpul!




2. Hidratare
Al doilea pas necesar pentru o piele ferma si fina a picioarelor este hidratarea. Foloseste un unt de corp sau o lotiune intens hidratanta, care sa le ofere toate elementele de care au nevoie. In plus, nu uita sa bei cel putin doi litri de apa sau alte lichide, precum ceai sau suc din fructe, in fiecare zi. Daca te confrunti si cu celulita, poti cauta produse speciale pentru aceasta problema. Asadar, spune adio celulitei cu cremele de la Bottegaverde, care contin extracte din cafeina, namol din Marea Moarta si alge. Toate aceste ingrediente naturale te vor ajuta sa diminuezi aspectul de coaja de portocala de pe fese, pulpe si coapse!

3. Exercitii fizice
Cand vine vorba despre celulita, pe langa creme si diverse tratamente, esential este sportul. Daca vrei sa scapi definitiv de aspectul neplacut al celulitei, concentreaza-te pe exercitii specifice, care sa solicite musculatura picioarelor si a fesierilor. Iata cateva miscari eficiente:
Fa aceste exercitii de mai multe ori pe saptamana, in serii de cate 10-12 repetari. In timp, musculatura se va dezvolta, acest lucru facand celulita sa se diminueze si chiar sa dispara.

Asadar, daca iti doresti picioare superbe, care sa arate minunat in rochii sau pantaloni slim fit, pune in practica sfaturile de mai sus!

Etichete: ,