Tot ce trebuie să știi despre creditele online

Bună tuturor!
Astăzi am pregătit pentru voi un articol mai altfel față de cele cu care v-am obișnuit. Astăzi vom discuta despre imprumuturile bancare. Mulți dintre noi am fost puși în situația urmatoare: aveam nevoie de o sumă de modică de bani, rapid, fără a semna o mie de hârtii. Ei bine, am găsit soluția pentru voi, fiindcă astăzi voi scrie despre imprumut online.

Credite mici pe termen scurt

Poate ai avut ghinion și ți s-a stricat frigiderul, însă pe moment nu ai bani să îl cumperi, dar fără el nu poți trăi.
Creditul mic pe termen scurt îți permite să împrumuți bani rapid, fără bătaie de cap, atunci când ai nevoie să rezolvi urgent o problemă financiară mică sau atunci când te confrunți cu o situație neprevăzută.

Condiții de creditare



Gata cu așteptarea la cozi interminabile, ia-ți un credit online.


  1. După ce ai completat cererea, așteaptă confirmarea ei.
  2. Vei fi contactat în maximum 60 minute de către firmă.
  3. Următorul pas este semnarea contractului și vei avea nevoie doar de buletin.
  4. Apoi banii sunt ai tai. Îi poți ridica de la  banca sau îi poți primi în contul tău bancar.

Dar dacă am nevoie de credite mai mari?

Chiar dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani, tot ai găsit locul potrivit. Poți lua un credit mare pe termen lung, care poate ajunge pana la suma de 30.000 lei. Perioada de plata poate varia intre 7 luni si 60 luni, deci timpul este destul de generos și ai destul timp pentru a-ți achita creditul.



Documente necesare



Metode de rambursare a ratelor

1. în numerar la banca. Dacă ai la dispoziție numerarul, poți efectua plata la una dintre băncile partenere. Ai nevoie de actul de identitate și informații referitoare la contractul de credit.
2. Prin transfer bancar. Acest tip de plata poate fi efectuat din orice sucursala bancara convenabila pentru tine, inclusiv prin internet banking. Aici vei avea nevoie de actul de identitate, detaliile contului bancar al firmei, informațiile referitoare la contractul de credit. Un lucru important și de ținut minte este ca executarea transferului bancar poate dura pana la 3 zile, deci ai grija la timp!
3. In punctele de încasare Qiwi. Cel din urma reprezinta un serviciu universal de plata, care include una dintre cele mai mari rețele de terminale, precum și aplicație web și mobila.

Credit pentru pensionari

Cineva se gândește si la nevoile pensionarului, asa ca a introdus un credit special pentru el. Ușor de făcut, într-un timp scurt, fără hârtii inutile.
Documentele și metodele de rambursare sunt la fel pentru toate creditele pe care le voi enumera, asa ca nu ma voi repeta.

Credite pentru bunuri

O metoda mai putin cunoscuta mie, însă este destul de rentabila. Creditele pot ajunge pana la 20,000 lei, iar perioada de rambursare pana la 60 luni. Acest credit se poate achita doar la magazinele partenere, care sunt într-un număr destul de vast, asa ca, spor la cumpărături.


Sper ca va plăcut subiectul abordat si mai presus de orice, sper ca va ajutat.

Etichete: