Sangele Vraciului, volumul 10 din Cronicile Wardstone, de Joseph Delaney Recenzie

Buna tuturor!
Uite-ma junsa si la al zecelea volum din Cronicile Wardstone. Nu vreau sa ma lungesc cu introducerea, pentru ca am discutat de multe ori despre cronici aici, pe blog. Asa ca, sa incepem cu recenzie volumului 10.


Produs publicat in 2015 de Corint Junior
Data aparitiei: Ianuarie 2015
Format: 125x165
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 352

Descrierea facuta de editura

Strigoi, vampiri si varcolaci din Transilvania.
Fiinte intunecate, aliati si dusmani, prietenii si tradari.
Tom trebuie sa infrunte creaturi ale intunericului venite in Comitat din Romania si sa elibereze spiritul magistrului sau.
Vor fi suficiente vointa lui si Sabia Destinului pentru a face fata Intunericului si a-si indeplini misiunea?

Parerea mea

Ce altceva sa spun mai intai, decat faptul ca Romania este mentionata, mai exact vrajitoarele romance. De fiecare data ma simteam bine cand auzeam Romania in sus, Romania in jos. M-a deranjat faptul ca vrajitoarele au fost personajele rele, void sa puna mana pe capul Diavolului. Asta nu inseamna ca e o carte proasta, dar m-a intristat putin. Dupa ce vrajitoarele au omorat vraciul, capturandu-i sufletul, Tom Ward este nevoit sa isi salveze magistrul de agonia la care este supus. Oare va reusi? Este cu adevarat magistrul pierdut? Vor infrange si de data aceasta fortele raului?

Puncte tari

Puncte slabe

O recomand, sau nu?

Da, evident. Nu ma repet, voi zice scurt si la obiect: cinci stelute.

Unde o pot gasi la cel mai mic pret?

Eu am cumparat-o de pe Elefant, dar vad ca au stoc epuizat la acest moment, pe libris nu se afla, asa ca recomand direct site-ul editurii.

Etichete: , , , , ,