Hai sa vorbim despre institutiile financiare nebancare

Buna tuturor!
Astazi voi aborda un subiect putin mai diferit, dar sper eu, extrem de folositor pentru anumite persoane. Dupa cum se vede din titlu, vom vorbi despre institutiile financiare nebancare, despre creditele online.

Credite mici pe termen scurt

Poate ai avut ghinion și ți s-a stricat frigiderul, însă pe moment nu ai bani să îl cumperi, dar fără el nu poți trăi.
Creditul mic pe termen scurt îți permite să împrumuți bani rapid, fără bătaie de cap, atunci când ai nevoie să rezolvi urgent o problemă financiară mică sau atunci când te confrunți cu o situație neprevăzută. 

Cel mai mult mi-a atras atentia acest calculator credit nevoi personale, un gadget pe care il consider extrem de util, care te ajuta să vezi rata lunară a unui împrumut, în funcție de sumă și perioada de creditare. Acum este extrem de simpu sa calculezi, direct de pe site, un mare plus din partea mea. Dar acum haideti sa va vorbesc si despre cum poti obtine banii si alte detalii. 

Condiții de creditare





Gata cu așteptarea la cozi interminabile, ia-ți un credit online.



  1. După ce ai completat cererea, așteaptă confirmarea ei.
  2. Vei fi contactat în maximum 60 minute de către firmă.
  3. Următorul pas este semnarea contractului și vei avea nevoie doar de buletin.
  4. Apoi banii sunt ai tai. Îi poți ridica de la  banca sau îi poți primi în contul tău bancar.

Credit pentru pensionari

Cineva se gândește si la nevoile pensionarului, asa ca a introdus un credit special pentru el. Ușor de făcut, într-un timp scurt, fără hârtii inutile.

Credite pentru bunuri

O metoda mai putin cunoscuta mie, însă este destul de rentabila. Creditele pot ajunge pana la 20,000 lei, iar perioada de rambursare pana la 60 luni. Acest credit se poate achita doar la magazinele partenere, care sunt într-un număr destul de vast, asa ca, spor la cumpărături.


Cam atat am avut de discutat despre institutiile financiare nebancare, niste lucruri esentiale, pe care ar trebui sa le avem in vedere de fiecare data. 

Etichete: